עוגת "גבינה" רואו

עוגת "גבינה" טבעונית היא עוגה שלא דורשת אפיה, פשוטה יחסית להכנה ולא מכילה בצק, מה שהופך אותה מתאימה גם לפסח.

רכיבים (8 סועדים):

  • 2.5 כוסות אגוזי קשיו
  • כפית תמצית וניל
  • ½ כוס אגבה
  • ½ כוס מיץ לימון
  • ¼ כוס משקה סויה
  • קורט מלח

תחתית העוגה:

  • כוס אגוזי מלך
  • 5 תמרים
  • כפית אבקת קקאו

הכנה:

1. משרים את הקשיו במשקה סויה למשך הלילה.
2. טוחנים במעבד מזון את האגוזים, תמרים וכפית הקקאו.
3. מרפדים את התבנית בתערובת האגוזים והתמרים.
4. סוחטים את הקשיו שהושרה למשך הלילה.
5. טוחנים במעבד מזון את הקשיו יחד עם תמצית הוניל, אגבה, מים, שמן הקוקוס והלימון עד לקבלת תערובת אחידה.
6. מעבירים את תערובת הקשיו הטחון מעל בסיס העוגה ומכניסים למקפיא למספר שעות.
7. להוציא מהמקפיא כמה דקות לפני ההגשה.
* ניתן להגיש עם חתיכות תותים וחמוציות לא מסוכרות בשילוב שוקולד מריר.

2 תגובות בנושא “עוגת "גבינה" רואו”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *