3 "גבינות" טבעוניות

"גבינות" טבעוניות

גבינת אגוזי מלך ופפריקה
– 120 גר' אגוזי מלך
– 210 מ"ל מים
– כפית אבקת חלבון סויה
– 2 כפות שמרי בירה
– כף קמח אפונה צהובה
– כפית מיץ לימון
– קורט מלח
– כפית פפריקה חריפה
ערכים תזונתיים למנת הגשה של 40 גר':
קלוריות: 100 קק"ל, חלבונים: 4 גר', פחמימות: 2.3 גר', שומנים: 8.5.

גבינת שקדים ובצל מטוגן:
-120 גר' שקדים
שאר הרכיבים: כמו במתכון הראשון + 2 כפות תבלין בצל מטוגן.
ערכים תזונתיים למנת הגשה של 40 גר':
קלוריות: 90 קק"ל, חלבונים: 5 גר', פחמימות: 2.5 גר', שומנים 6.6.

גבינת אגוזי פקאן ואורגנו:
-120 אגוזי פקאן
שאר הרכיבים: כמו במתכון הראשון + חופן עלי אורגנו.
ערכים תזונתיים למנת הגשה של 40 גר':
קלוריות: 100 קק"ל, חלבונים: 3.1 גר', פחמימות 2 גר', שומנים: 9.4 גר'.

את 3 הגבינות מכינים ע"י הכנסת הרכיבים לבלנדר וטחינתם עד למרקם אחיד, יציקה לתבניות קטנות והקפאה למשך שעתיים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *